mahztravel, visa run, trave, thailand

Visa run

Tjenixen!

Idag är det som dom flesta vet skottdagen. Den har vi spenderat i en bil i ungefär 13 timmar. Anledningen till det är att vi ville ha flera dagar i Thailand. Vi åkte 8 imorse från Koh Lanta mot Sadao som ligger vid gränsen till Malaysia. Blev avsläppta där av våran snygga chaufför som hette typ June eller något sådant. Hur som. En promenad över gränsen till Malaysia, runda huset och in till passkontrollen igen för en ny stämpel i boken som gav oss ytterligare 14 dagar i detta land. Massa bilåkande för egentligen 10 minuters “jobb”, men det var det värt 🙂 Malaysia rekommenderar vi alla att åka till, verkar jättefint där. Taggtråd, militärer, skjutvapen och betonghus vid gränsen gör att man direkt känner sig hemma. Tyvärr blev våran vistelse där ganska kort vilket vi tackar för då det kändes som att solen var ungefär 100 meter ovanför oss.

Nu är vi hemma hos Tony & Veronica igen och blir väl omhändertagna 🙂 Imorgon ska vi dock leta efter ett eget boende här på ön så dom får tillbaks sin A/C. Får se om vi åker med William och Alexander lite senare på dagen så vi får se lite fina stränder söderut här på Koh Lanta.

Även om vi till mestadels har suttit idag så är vi helt döda i både kropp och själ, så nu ska vi titta på insidan av våra ögonlock så vi orkar med dagen imorgon.

Tack och god natt!

/ Mattias & Leonardo

 

xIMG_8988 xIMG_8986 xIMG_9009 xIMG_8996 xIMG_8991

 

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.