Off to the airport… :(

Iväg till flygplatsen om en liten stund, Har ätit min sista thai middag och druckit min sista M-150 energi dryck för denna Thailand resa. Känns som det var igår jag åkte iväg till Indien med Jimmy och Sandra för att njuta av livet och hitta mig själv, Men jag kom på under resan att jag alltid varit min själv 😛 bara att jag måste slappna av mer och ta mig tid att titta upp och njuta.
Har lärt känna så mycket underbara människor och ganska många konstiga 😛 alla är vi olika eller va säger ni? Mattias och Geoffroy måste jag säga är dom jag som jag kom närmast. Ni är underbara menniskor just so you know!

Har känt mig så känslomässig dom senaste dagarna.. känns som jag lämnar allt jag älskar o kommer hem till kyla igen.. inte rätt att tänka så men what to to. Fler resor kommer och jag har redan börjat planerna på nya resan som jag ska försöka få med mig Mattias på igen Mt Everest – Basecamp 1.

Jag kommer mellan landa i Beijing och jag har ca 12 timmar där så jag hoppas jag hittar något fik med internet, annars hörs vi i Sverige <3

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.