Min (Leonardo) sista shopping i Thailand

Kom hem för någon timme sän från ett par kaotiska timmar på MBK, Ett stort shopping center som ligger i Bangkok. Yrade runt där i flera timmar och gick vilse ett antal gånger 🙂 Ganska kul men det mesta som fanns där inne såg man över allt i thailand… inget specielt jag hittade.. men jag gick ju också vilse några gånger och jag tror också att man måste gå dit fler gånger för att hitta alla bra butiker.

Mattias din buse.. det var f*n tråkigt o gå runt och utforska utan dina dåliga skämt och  jobbiga kommentarer 😉 När du kommer hem så får vi ta ses o hitta på nått kul 😀 Jag önskar dig massor massor av spännande och roliga upplevelser under resten av din resa.

Sköt om dig vännen så ses vi om några veckor 😉  <3

Videon kommer upp när jag hamnar i sverige, orkar inte sitta o vänta längre.. Vi ses i Sverige

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.