Koh Tao

Hej å hopp! Förlåt för att vi är dåliga på uppdatera med text men vi har ju faktiskt en sol att ta vara på här nere i Thailand 😉

Resan mot Koh Tao var katastrofal. Började med att taxichauffören körde oss till fel hamn så att vi missade sista båten. Vi resta med Alex, Predrag och Robin och eftersom att alla är envisa och ville dit så lyckades vi tillslut hitta en fiskebåt som kunde köra oss halvvägs till Koh Tao, Koh Phangan dvs. Dock så var det inte så enkelt det heller, fiskebåten läckte in vatten och var för liten för vågorna så vi var tvungna att vända tillbaka till Koh Samui som numera har blivit vårat lilla “hem” här i Thailand. Den andra fiskebåten lyckades ta oss dit även fast den var lika kass som den första. Vi köpte 5 biljetter till Koh Tao från Koh Phangan och klev på båten, även fast vi frågade kontrollanten en gång extra att båten verkligen gick till Koh Tao så lurade svinet oss ändå. Båten åker hem mot Koh Samui där allt blev kaos.

Vi går in till biljettkontoret å berättar att deras kollega hade lurat oss och att vi ville ha en båt till Koh Tao.
Dock så hade kvinnan bakom disken PMS och en redan för djävlig dag. Tydligen så va hon professor i det svenska språket och trodde att vi snackade skit om henne på svenska vilket resulterar att denna PMSade kvinnan drog upp en jävla pistol. Vi alla 5 börjar gå ut mot vägen och bort därifrån. När vi är i korsningen kommer en galen Thaisnubbe som avlossar ett skott i luften, mitt på gatan å mitt bland massa människor. Han hade nog inte fått ligga med sin fru på länge, det är nog därför dom leker med pistoler. Vi drar därifrån med taxi hem till våra Bungalows. Helskinnade men kvar på samma ö.

Två dagar senare gör vi om resan å lyckas ha två trevliga dagar på Koh Tao!
Måste dra å äta nu men här får ni några bilder från ditresan.

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.