Framme i Lamai, Koh Samui

Framme i Lamai efter en lång tur från Bangkok! Blåsta igen av turist byron.. dock inte lite hårt som Jimmy Sandra och jag blev i Dehli så det är ju ett plus… Turist byron berättade att vi skulle vara framme den 1a Feb. på kvällen vid 11 tiden, men det kom fram när vi satt på bussen att vi skulle vara framme vid 10 tiden på morgonen den 2 feb. Hmmm….. What to do!
Även bussen gick sönder så dom första timmarna körde bussen ca 2 Km/h på motorvägen. Det slutade med att alla galna ciggarett narkomaner gjorde uppror och ville hoppa av bussen och röka 😛 tog ett tag men dom lyckades. Vi stannade utanför vägpolisens kontor så att dom fick ringa efter hjälp, Vi blev bjudna på kaffe av polisen (Väldigt trevlig polis man som kom fram med sin IPad och ville filma oss) Halvtimme senare kom hjälpen 🙂

Imornse när vi kom fram så yrade vi runt bland alla hotell med våra nya svenska kompisar. Svenskar överallt här !!!!! Dock tråkiga jävlar… vad fan äre för fel på svenskar i Thailand!!!

Nu sitter vi ialla fall på hotellet och vi ska snart lägga oss för imorgon ber det av till  RE: earth. det ska tydligen vara en stor svensk festival med många svenska artister. Stort TACK till Mikael (Mattias Bror) Som tyckte vi skulle dit så vi blev bjudna 😀 Hur tung är han 😛
Tiden räcker inte riktigt till här så bilder från idag kommer att komma imorgon, och vi ska försöka ta lite roliga bilder från festen imorgon också.

Tack o Hej Thailands pastej 😀

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.