Flygplatsen i Beijing.. Internet Suger!!!!

Sitter häör på flygplatsen i Beijing och jag ska sitta här i några timmar till. Det märks att dom har restriktioner på internet trafiken här i kina… Facebook funkar inte, google funkar inte som det ska och youtube är bara att lägga ner…

Försökte svara på Mattias inlägg precis om att jag överlevt resan 😛 dock har jag aldrig  varit med som så otrevlig personal på ett flyg, Titta mig inte i ögonen när dom pratade och dom sa aldrig varsegod eller frågade om jag äns ville ha mat när dom serverade alla andra “VITA” människor….

Träffat 2 roliga tjejer från Ö-Vik som jag fördriver tiden med genom lite kortspel (BURR) vi har några timmar kvar så kan va skönt o ha nån o snacka med.

Internet va inte så mycket o komma med så blir bara detta inlägg och sän blir det softa…..Skickar upp lite bilder imorn när jag kommer hem till Sverige.

Och till Mattias my brother from another mother 😛 ja vill se massa roliga bilder nu när jag är Sverige och ruttnar 😉

Leave a comment! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.